D4KW44N Fail CER4I: – Shahida Dan Aliff Syukri ENGG4N Ulas

Bab rumah tangga saya tak nak k0men. Minta maaf ya,” kata isteri usahawan k0smetik Datuk Seri Aliff Syukri, Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid ringkas yang eng.gan memberikan k0men terhadap dak.waan dia sudah memfailkan perce.raian di mah.kamah.

Shahida ketika dihubungi berkata, dia memoh0n maaf kerana tidak dapat memberikan k0men lanjut mengenai status rumah tangganya. Ditanya adakah semua anak-anak berada dengannya ketika ini, Shahida hanya menjawab ‘ya’ menerusi aplikasi WhatsApp. Sementara itu, Aliff ketika dihubungi juga enggan mengulas mengenai perkara itu: “N0 k0men,” tuturnya.

Kisah rumah tangga Alif dan Shahida mula menjadi bualan ha.ngat apabila kedua mereka sudah tidak lagi saling mengikuti di Instagram. Menguatkan lagi spe.kulasi mengenai masa.lah rumah tangga mereka apabila Aliff muncul menerusi lagu Cuba Bahagia yang bercerita mengenai lelaki yang dahagakan kebahagiaan dalam hidup daripada orang disayangi. – Sumber & foto dipetik dari Myartis, Harian metr0, Instagram Datin Seri Shahida & Datuk Seri Aliff Syukri

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Glowmedia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*