[VIDEO] lsteri Sambut Jep pulang, kereta pula jadi tumpuan- “Senyap je takde tunjuk2”

Baru-baru ini, pelawak terkenal Jep Sepahtu telah membuka ak4un TikT0k miliknya sendiri dan seperti sudah dapat diagak, ribuan pengguna platf0rm tersebut meny3rbu untuk mengikutinya sehinggakan video pertama sahaja dimuat naik Jep sudah meraih jutaan tontonan.

Pun begitu, Jep Sepahtu juga sudah lama tampil dengan imej rambut panjang. Jadi melihatkan satu rakaman video terbaharu yang semakin tuIar ini menyebabkan dirinya menjadi perhatian ribuan warganet lagi.

Muat naik ini menunjukkan isteri pelawak terkenal itu, Sari Yanti sedang menyambutnya yang baru pulang ke rumah. Merakam gelagat Jep Sepahtu yang jarang dapat dilihat peminat ini menyebabkan ribuan warganet pantas hadir ke rakaman yang difahamkan di akaun milik Sari Yanti sendiri di TikT0k.

Video:

Mana tidaknya, Jep bukan sahaja digemari kerana lawaknya malah dia juga disenangi ramai kerana jarang terpalit k0ntr0versi dan seorang artis yang tidak terlalu berkongsikan kisah peribadinya kepada umum. Jadi melihatkan video Sari Yanti yang menyambut mesra suaminya yang pulang membawa makanan dan sudah berimej rambut baru itu, kereta yang dinaiki Jep ternyata turut mencvri tumpuan peminat.

Selain peminat suka melihat pasangan sama cantik sama padan itu, net!zen juga memuji sikap tidak menunjuk-nunjuk Jep selepas rakaman tersebut turut dapat dilihat kereta dinaiki Jep.

“The one yang aku rasa tak pernah menunjuk kekayaan dia, id0la”

Sumber hcl.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*