Netizen rim4s lihat wanita asyik ‘c0mplain’ majlis kahwin sendiri

Majlis perkahwinan biasanya dirai dalam suasana yang cukup gembira dan bahagia. Jadi, bagi memastikan impian hari istimewa tersebut berjalan dengan sempurna, pihak pengantin bolehlah memastikan segala keperluan yang ingin digunakan ketika majlis disediakan lebih awal.

Bagi pengantin perempuan, jika mahu bercantik-cantik ketika hari persandingan, pemilihan mak andam dan segala aksesori perlu diputuskan sebaiknya supaya tidak ada cakap-cakap belakang setelah majlis selesai.

Mula2 kata mekap tak cantik

Namun, berbeza dengan perkongsian satu akaun TikTok seorang pengantin perempuan dikenali sebagai @fatinn9716 apabila serba serbi tidak kena sepanjang majlis persandingannya.

Mana tidaknya, dalam sal4h satu perkongsian video, dia ada menyatakan rasa ralat dengan penampilannya kerana mekap yang disolek oleh MUA kurang cantik.

Lepastu inai tak sama gelap pulak

Gambar pun jadi masal4h

Hal tersebut sudah tentu membuatkan warganet mulai rimas kerana seakan majlisnya penuh kes3dihan dengan pelbagai masal4h menimpa.

Selain itu, dia juga menyatakan yang gambar perkahwinannya tidak begitu sempurna kerana terpotong dan terlihat seperti separuh sahaja.

Semua benda nak jadi masal4h

Disebabkan terlampau banyak keluh4n-keluhan mer3pek yang dimuat naik oleh wanita itu, netizen mulai b0san dan mengatakan mungkin dia melangsungkan majlis persandingan dalam keadaan yang meny3dihkan.

Mereka juga menganggap yang wanita itu sebenarnya hanya ingin mencari perhatian sahaja dan sempat bertanya adakah dia bahagia apabila dik3cam terus oleh netizen disebabkan perkara r3meh seperti video yang dimuat naik.

T4kut nanti dia complain mertua pulak

Akak penat kot, pergila rehat dulu

Lepasni s3dih tengok laki

Nak attention ke tu?

Tiba2 prank pulak

Namun, apa yang lebih membuatkan ramai g3ram adalah tindak4nnya yang mengatakan video-video tersebut  hanyalah satu prank dan sempat menunjukan wajah sebenar setelah dimekap.

Hal ini membuatkan netizen b0san kerana menganggap wanita tersebut kurang bersyukur apabila semua serba tidak kena sepanjang majlis yang sepatutnya berjalan dengan lancar.

Sumber: TikTok @fatinn9716

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*